Connect with us

De CB Club komt op 13 juni samen in Berlijn

Gepubliceerd

on

CB Club Berlijn 2024
Volg ons op Facebook

Op 13 juni 2024, de dag voor Mary Jane Berlin, komt de internationale cannabisindustrie samen voor de volgende editie van CB Club, de Cannabis Business Club, een evenement dat beperkt is tot 300 leden.

PUBLICITE

Dit zal een gelegenheid zijn om deel te nemen aan stimulerende discussies op en naast het podium en informeel netwerken in de beste sfeer.

Vijf zorgvuldig geselecteerde rondetafelgesprekken onder leiding van prominente sprekers zullen een diepgaande blik werpen op de nieuwe CanG, de Duitse wet die de legalisering van cannabis regelt en kwekersverenigingen, maar ook meer te weten komen over internationale trends en perspectieven, en dieper ingaan op de huidige stand van zaken met betrekking tot medicinale cannabis. Welke invloed zal de nieuwe Duitse wetgeving hebben op de markt en hoe ver kan de marketing van medicinale cannabis gaan?

Wat kunnen we verwachten?
Als organisator van cannabisevenementen voor meer dan 20 jaar, waaronder Cannatrade, is dit uitverkochte evenement een kans om zorgvuldig geselecteerde leden en bedrijven te bereiken.

Eten, drinken en verfrissingen aan de bar zijn bij de prijs inbegrepen (€390 per persoon)

PUBLICITE

CB Club 2024 wordt gehouden in de White Spree Lounge, aan de oever van de rivier de Spree in Oost-Berlijn, met een prachtig terras voor ontspannen netwerken en gezelligheid.
Datum van het evenement: Donderdag 13 juni 2024
Tijd: 14:00 – 22:00
(Registratie opent om 13:00 – vroege aankomst wordt aanbevolen)
EmpowHer Ontbijt: 10:00 – 13:00

Alle info op de CB Club website

Aurélien richtte Newsweed op in 2015. Hij is vooral geïnteresseerd in internationale regelgeving en de verschillende cannabismarkten en heeft ook een uitgebreide kennis van de plant en het gebruik ervan.

Websites van partners

Koop de beste gefeminiseerde cannabiszaden van Original Sensible Seeds, inclusief hun vlaggenschip Bruce Banner #3.

Trending

Vind ons op logo Google NewsNewsEn elders :Newsweed FranceNewsweed ItaliaNewsweed EspañaNewsweed PortugalNewsweed Deutschland

Newsweed is de toonaangevende bron van legale cannabisinformatie in Europa - © Newsweed