Connect with us

Doe mee aan CannaTrade 2024, van 24 tot 26 mei 2024 in Zürich

Gepubliceerd

on

Cannatrade 2024

De 18e editie van CannaTrade – International Hemp Fair and Festival – vindt voor de vierde keer plaats in Hal 622 in Zürich.

PUBLICITE

Op een oppervlakte van meer dan 6.000 m2 presenteren 150 exposanten van over de hele wereld producten en informatie over de industriële, medische en recreatieve hennepplant. Van kweekbenodigdheden tot CBD- en hennepproducten, evenals informatie over hennep als medicijn, eetbare producten, cosmetica en rookbenodigdheden, de CannaTrade biedt alles wat met hennep te maken heeft.

Een centraal punt van CannaTrade 2024 zijn de pilootprojecten die in verschillende Zwitserse steden worden gelanceerd. Deze proefprojecten onderzoeken de legale distributie van THC-cannabis aan recreatieve consumenten en zijn pioniers in de geplande legalisatie van cannabis in Zwitserland, verwacht in de komende jaren.

Rond hal 622 nodigt de ontspanningszone met het populaire Hemp Food Festival, met eetkraampjes uit de hele wereld, bars en muziek, bezoekers uit om te ontspannen en te genieten. In samenwerking met Radio Rabe (Bern), Radio 3fach (Luzern), Kanal K (Aarau) en Jam-on Zug treden de beste dj’s op en ondertussen worden paneldiscussies over het huidige hennepbeleid, cannabis als medicijn en het Zwitserse Joint Rolling Championship live uitgezonden.

Op CannaTrade kunnen zakelijke klanten genieten van ontspannen netwerken in de Business Lounge, en Zwitserse CBD-producenten zullen in 2024 opnieuw strijden in de CannaSwissCup om de beste CBD-soorten te bepalen. Spanning gegarandeerd!

PUBLICITE

Voor meer informatie: www.cannatrade.ch

Aurélien richtte Newsweed op in 2015. Hij is vooral geïnteresseerd in internationale regelgeving en de verschillende cannabismarkten en heeft ook een uitgebreide kennis van de plant en het gebruik ervan.

Websites van partners

Koop de beste gefeminiseerde cannabiszaden van Original Sensible Seeds, inclusief hun vlaggenschip Bruce Banner #3.

Trending

Vind ons op logo Google NewsNewsEn elders :Newsweed FranceNewsweed ItaliaNewsweed EspañaNewsweed PortugalNewsweed Deutschland

Newsweed is de toonaangevende bron van legale cannabisinformatie in Europa - © Newsweed