Connect with us

Malta’s eerste Cannabis Club begint met de distributie van cannabis aan haar leden

Gepubliceerd

on

Opening van de eerste cannabis club in Malta
Volg ons op Facebook

Malta’s eerste vereniging voor schadebeperking door cannabis is nu “volledig operationeel”, heeft de Authority for the Responsible Use Of Cannabis aangekondigd.

PUBLICITE

De KDD Society, geregistreerd als CHRA 002, “is begonnen met het verstrekken van cannabis aan geregistreerde volwassen leden”, na een licentie te hebben gekregen om te werken in oktober 2023.

In de afgelopen weken heeft de vereniging “alle verplichte CURA-laboratoriumtests doorstaan, inclusief de fytocannabinoïden, analyse van micro-organismen, telling van bacteriën, gisten en schimmels, mycotoxinen, analyse van sporen en zware metalen, wateractiviteit en vochtgehalte, evenals vuil en vreemde stoffen, om ervoor te zorgen dat cannabis die geteeld en gedistribueerd wordt binnen cannabis schadebeperkende verenigingen vrij is van ongewenste verontreinigingen.”

Cannabisbloemen die gekweekt, verpakt en gedistribueerd worden door CURA zijn te herkennen aan het unieke CURA-label en zegel op de kinderveilige openingsverpakking.

https://www.facebook.com/aruc.mt/posts/351140374538171?ref=embed_post

PUBLICITE

“Cannabis Harm Reduction Associations zijn de enige gereguleerde entiteiten voor het kweken en verdelen van niet-medische cannabis met meer dan 0,2% THC,” zei de CURA, die zei “blij te zijn dat een jaar na de Convention on Setting Standards for a Non-Profit Approach from Cannabis Seed to Distribution, Cannabis Harm Reduction Associations zijn begonnen te werken op een sterk gereguleerde manier, gebaseerd op een aanpak van volksgezondheid en schadebeperking.”

Aurélien richtte Newsweed op in 2015. Hij is vooral geïnteresseerd in internationale regelgeving en de verschillende cannabismarkten en heeft ook een uitgebreide kennis van de plant en het gebruik ervan.

Websites van partners

Koop de beste gefeminiseerde cannabiszaden van Original Sensible Seeds, inclusief hun vlaggenschip Bruce Banner #3.

Trending

Vind ons op logo Google NewsNewsEn elders :Newsweed FranceNewsweed ItaliaNewsweed EspañaNewsweed PortugalNewsweed Deutschland

Newsweed is de toonaangevende bron van legale cannabisinformatie in Europa - © Newsweed