Connect with us

Mike Tyson lanceert zijn lijn wietzaden met Royal Queen Seeds

Gepubliceerd

on

Royal Queen Zaden en Mike Tyson
Volg ons op Facebook

Voormalig zwaargewicht bokskampioen en cannabisondernemer Mike Tyson haalt opnieuw het nieuws, dit keer met de lancering van een nieuwe lijn cannabiszaden in samenwerking met cannabiszaadbank Royal Queen Seeds.

PUBLICITE

De visie van een kampioen op cannabis

Voor Tyson is cannabis meer dan alleen een recreatieve substantie.

“Terwijl zijn leven draaide om vechten, vond hij rust in cannabis,” zeggen zijn omgeving vaak. Met zijn merk Tyson 2.0 probeert hij dat gevoel van rust te delen met de wereld, waarbij hij put uit zijn eigen reis met de plant om krachtige soorten te creëren die zijn visie belichamen.

De Tyson 2.0 x Royal Queen Seeds collectie bevat momenteel zes zorgvuldig geselecteerde soorten, die elk de belichaming zijn van Tyson’s veeleisende smaak en Royal Queen Seeds’ expertise in genetica. Van Gelato 44 tot de explosieve kracht van Dynamite Diesel, deze zaden weerspiegelen het temperament en de smaak van de voormalige bokser.

La Gelato 44

La Gelato 44 (Sunset Sherbet x Thin Mint Gorl Scout Cookies)

Met gefeminiseerde en autoflowering opties is de collectie gericht op zowel ervaren verzamelaars als beginners. Gefeminiseerde zaden garanderen een overvloedige genetische voortplanting, terwijl autoflowering variëteiten gemak en flexibiliteit bieden bij het verzamelen en minder strenge lichtomstandigheden vereisen.

PUBLICITE

Een wereldwijd bereik

De zaden zullen in eerste instantie verkrijgbaar zijn in de Verenigde Staten en Europa, en binnenkort ook in Thailand en Zuid-Amerika.

Shai Ramsahai, president van Royal Queen Seeds, verwelkomde de samenwerking: “Met onze jarenlange ervaring als een van de grootste zaadbanken, zijn we een partnerschap aangegaan met Iron Mike om zijn genetica beschikbaar te maken voor kwekers over de hele wereld.”

Tysons enthousiasme voor de samenwerking met Royal Queen Seeds is ook voelbaar. Hij erkent de reputatie van de zaadbank als een van de beste ter wereld, waardoor de samenwerking een “no-brainer” is. Dit gevoel wordt gedeeld door Adam Wilks, CEO van Carma HoldCo, die Royal Queen Seeds ziet als de ideale partner om Tyson 2.0 te helpen zijn doel te bereiken om ’s werelds toonaangevende cannabismerk te worden.

“Dankzij onze samenwerking weten consumenten dat de zaden die ze kopen dezelfde hoge kwaliteit cannabis produceren die Tyson zelf gewend is.”

PUBLICITE

Met plannen om de komende drie jaar nog eens 12 soorten uit te brengen, is zijn reis van de ring naar de kweekruimte nog maar net begonnen.

Aurélien richtte Newsweed op in 2015. Hij is vooral geïnteresseerd in internationale regelgeving en de verschillende cannabismarkten en heeft ook een uitgebreide kennis van de plant en het gebruik ervan.

Websites van partners

Koop de beste gefeminiseerde cannabiszaden van Original Sensible Seeds, inclusief hun vlaggenschip Bruce Banner #3.

Trending

Vind ons op logo Google NewsNewsEn elders :Newsweed FranceNewsweed ItaliaNewsweed EspañaNewsweed PortugalNewsweed Deutschland

Newsweed is de toonaangevende bron van legale cannabisinformatie in Europa - © Newsweed