Connect with us

Spannabis wordt ook in Bilbao gehouden in september 2024

Gepubliceerd

on

Spannabis Bilbao 2024
Volg ons op Facebook

In september 2024 verwelkomt Bilbao zowel liefhebbers als professionals op een speciale editie van Spannabis, waarmee de positie van Spanje als het belangrijkste epicentrum van de Europese cannabisindustrie wordt geconsolideerd.

PUBLICITE

Europa’s toonaangevende cannabisbeurs zal zoals gebruikelijk ook in maart (15-17) in Barcelona worden gehouden.

Een nieuw hoofdstuk: Spannabis Bilbao

De Feria del Cáñamo, met meer dan 70.000 deelnemers, heeft ambitieuze plannen voor 2024. Naast het al traditionele evenement in Barcelona in maart, wordt in september Spannabis Bilbao geopend, in de hoop hetzelfde succes te kunnen herhalen in de Baskische hoofdstad.

Na het stoppen in 2023 van Expogrow, het laatste grote cannabisevenement in Baskenland, heeft Spannabis de kans gegrepen om de leegte op te vullen.

De organisatoren kozen Bilbao om een aantal redenen, waaronder de aanwezigheid van een groeiende cannabisgemeenschap en een cultuur die openstaat voor consumptie. Daarnaast biedt Bilbao met zijn hoge bruto binnenlands product een optimale infrastructuur voor grote evenementen. De stad is ook een icoon van architectonisch design.

PUBLICITE

Spannabis Bilbao wordt gehouden in het Bilbao Trade Fair Centre, met 10.000 m² binnenruimte en nog eens 2.000 m² buitenruimte voor podia en cateringruimtes. Het evenement vindt plaats op 20, 21 en 22 september 2024.

Naast stands en exposanten krijgen bezoekers ook toegang tot deskundige lezingen en leren ze over nieuwe ontwikkelingen in de sector. Tickets zijn online en bij de kassa’s van het expositiecentrum verkrijgbaar.

Er zal een ruimte exclusief gewijd zijn aan hennep en CBD, waar deelnemers van experts meer te weten kunnen komen over de voordelen van deze natuurlijke producten.

Als opmaat voor het evenement in Bilbao heeft Spannabis Barcelona, dat als inspiratie en voorbeeld dient, alles gepland voor de editie in maart 2024. Met 280 internationale exposanten en de aanwezigheid van de World Cannabis Conferences in zijn 12e editie, belooft het opnieuw een benchmark-evenement te worden. Daarnaast zal de Spannabis Champions Cup de traditionele categorieën van cannabisproducten beoordelen.

PUBLICITE

Aurélien richtte Newsweed op in 2015. Hij is vooral geïnteresseerd in internationale regelgeving en de verschillende cannabismarkten en heeft ook een uitgebreide kennis van de plant en het gebruik ervan.

Websites van partners

Koop de beste gefeminiseerde cannabiszaden van Original Sensible Seeds, inclusief hun vlaggenschip Bruce Banner #3.

Trending

Vind ons op logo Google NewsNewsEn elders :Newsweed FranceNewsweed ItaliaNewsweed EspañaNewsweed PortugalNewsweed Deutschland

Newsweed is de toonaangevende bron van legale cannabisinformatie in Europa - © Newsweed