Connect with us

Sweet Mandarin Zkittlez XL Auto®️ een concentraat van zoetheid en citrusvruchten

Gepubliceerd

on

Zoete mandarijn Zkittlez van Sweet Seeds

Sweet Mandarin Zkittlez XL Auto® is een bewijs van het vakmanschap en de expertise van de kwekers van Sweet Seeds. Deze soort, met haar wortels in gerenommeerde Amerikaanse soorten, belooft een zintuiglijke reis door de citrusaroma’s van Sour Diesel, sinaasappelschil, dennenbossen en subtiele tonen van peper en nootmuskaat.

PUBLICITE

De Sweet Mandarin Zkittlez XL Auto® is een autoflowering soort waarvan de genetische erfenis afkomstig is van een kruising tussen een elite Zkittlez kloon en Sweet Mimosa XL Auto® van Sweet Seeds. Ze staat bekend om haar kracht, harsachtige aard en citrusaroma’s. Het eindresultaat is een extra grote autoflowering soort met zeer harsrijke, krachtige en aromatische toppen.

Gekweekt in een legale omgeving is Sweet Mandarin Zkittlez XL Auto® een lust voor het oog, met dichte, robuuste bloemen versierd met een overvloed aan trichomen. Het minimale bladerdek van de plant maakt het gemakkelijk om snel te manicuren en bijna 100% van de bladeren kunnen worden gebruikt voor extracties of het maken van cannabisboter.

Het organoleptische profiel van Sweet Mandarine Zkittlez XL Auto® is een heerlijke symfonie van smaken. In de hand doet het denken aan de aromatische sensatie van het pellen van een sinaasappel, gevolgd door subtiele hints van dennen, hout en een verfrissende kruidenervaring.

In de mond biedt het echter een verfrissende ervaring, gekenmerkt door een kruidige achtergrond en een vleugje kruidigheid die intenser wordt met de dampen die na elk trekje uit de neus ontsnappen. Met tonen van grapefruit en mango, vergezeld van een subtiel vleugje vers gesneden hout, biedt de soort een complexe en bevredigende smaak.

PUBLICITE

Qua effecten is ze creatief en fantasierijk en biedt ze een stimulerende ervaring in combinatie met een overvloedig gevoel van geluk. De middellange tot lange effecten culmineren in een fysiek en ontspannend gevoel, waardoor het geschikt is om tot rust te komen aan het eind van de dag of voor sociale bijeenkomsten in een serene omgeving.

Websites van partners

Koop de beste gefeminiseerde cannabiszaden van Original Sensible Seeds, inclusief hun vlaggenschip Bruce Banner #3.

Trending

Vind ons op logo Google NewsNewsEn elders :Newsweed FranceNewsweed ItaliaNewsweed EspañaNewsweed PortugalNewsweed Deutschland

Newsweed is de toonaangevende bron van legale cannabisinformatie in Europa - © Newsweed