Connect with us

Woordenlijst cannabis

Diesel

Een naam die vaak wordt gebruikt om het bedwelmende brandstofaroma en de smaak van bepaalde cannabissoorten te beschrijven. De diesel weed werd oorspronkelijk gebruikt om cannabis van hoge kwaliteit te beschrijven, ongeacht de herkomst. De term Gas (Touchdown!) wordt ook gebruikt.

PUBLICITE

Wat is “dieselwiet”

?
Dieselwiet wordt zo genoemd vanwege het kenmerkende benzineachtige aroma. Cannabissoorten die geclassificeerd zijn als diesel staan bekend om hun potentie, aangename smaak en dichte toppen met trichomen. Diesel soorten staan bekend om hun meer sativa (psychoactieve) effecten vanwege hun hogere THC- en terpeengehalte.

Waarom ruiken sommige cannabissoorten naar benzine?
De dieselsmaak ontstaat door een kruising van verschillende terpenen, in dit geval limoneen en myrceen of caryofylleen, die een vleugje benzine of brandstof toevoegen. Tegelijkertijd kunnen sommige cannabisvariëteiten elk van deze elementen bevatten. Het valt niet te ontkennen dat sommige soorten met benzinesmaak ook andere terpenen bevatten, maar die vormen slechts een aanvulling op de dieselsmaak.

Net als alle andere cannabissoorten bieden brandstofsoorten helende effecten, afhankelijk van de terpenen die ze bevatten. Maar het onderscheidende kenmerk van cannabissoorten met deze geur is de neiging tot anti-stress en ontspannende effecten.

Het THC-gehalte van deze soorten kan variëren van 11% tot 28%+, wat een grote verscheidenheid vertegenwoordigt. De beste soorten bevatten echter een gemiddeld THC-gehalte van ongeveer 17-22%. Wees voorzichtig bij het kiezen, want een laag THC-gehalte betekent niet altijd dat de soort niet krachtig is.

PUBLICITE

Populaire soorten Diesel

Sour Diesel, Chemdawg, GG4, Original Diesel Strain en Bruce Banner zijn enkele van de meest voorkomende dieselsoorten.

Daarnaast zijn Strawberry Sour Diesel, Original Glue en Cannatonic andere populaire dieselsoorten die bekend staan om hun sterke geur en smaak.

Websites van partners

Koop de beste gefeminiseerde cannabiszaden van Original Sensible Seeds, inclusief hun vlaggenschip Bruce Banner #3.

Vind ons op logo Google NewsNewsEn elders :Newsweed FranceNewsweed ItaliaNewsweed EspañaNewsweed PortugalNewsweed Deutschland

Newsweed is de toonaangevende bron van legale cannabisinformatie in Europa - © Newsweed