Connect with us

Woordenlijst cannabis

Preroll

Een joint die is klaargemaakt door een cannabisverkoper, apotheek of merk. Pre-rolls, of voorgerolde joints, zijn klaar voor consumptie en elimineren de moeilijkheden die gepaard gaan met het rollen van een grinder of joint. Voorgerolde joints zijn meestal verkrijgbaar in verschillende smaken en variëren in gewicht en sterkte.

PUBLICITE

Wat zijn prerolls?

Prerolls zijn in wezen voorgerolde joints. Cannabisproducenten, kwekers en retailers bieden nu merkprerolls aan waar gebruikers van kunnen genieten. Ze bestaan over het algemeen uit een wikkel of papier, gemalen cannabis en een filter of kruk die stevig aan de basis van de preroll is bevestigd. Sommige worden verkocht in individuele tubes, terwijl andere samen verpakt zijn als multi-packs. Zo gevarieerd als de verpakkingen zijn, kunnen prerolls in grootte variëren van de lengte van een pink tot die van een smartphone. Prerolls bieden consumenten een relatief goedkope, wegwerpbare, alles-in-één ervaring die zowel individuen als groepen aanspreekt.

Waarom prerolls gebruiken?
Prerolls bieden consumenten een aantal voordelen, van gemak tot opslagbaarheid en alles daartussenin. Neem het voorbeeld van een groep vrienden die op vrijdagavond samen uit willen gaan. Om samen van cannabis te genieten, moeten ze hun wiet vermalen voordat ze een waterpijp vullen of de wiet voorzichtig in joints rollen, welke aflevermethode ze ook kiezen. Als ze van plan zijn om hun wiet te twaxen (hun joint in een lint van shatter rollen), moeten ze een klein stationnetje inrichten met de benodigdheden om hun bud voor te bereiden. Sommigen genieten van dit ceremoniële ritueel, maar velen waarderen het gemak van een preroll.

Prerolls zijn praktisch, worden geleverd in herbruikbare containers en hun potentie kan zelfs de meest veeleisende cannabiskenners tevreden stellen. Ze staan garant voor een glimlach, een lach en een goed humeur.

Waar zijn prerolls van gemaakt?
De inhoud van prerolls varieert van eenvoudige joints met alleen bloemen tot royale kegels vol met kief, wax en toppen van topkwaliteit. Afhankelijk van waar de preroll is gekocht, bijvoorbeeld bij een preroll joint dispensary, kunnen de gebruikers variëren.

PUBLICITE

Jarenlang bevatten de meeste prerolls verschillende combinaties van shakes en gedroogde plantendelen, waaronder overtollige stengels en bladeren, omdat producenten merkten dat ze aanzienlijk konden besparen door hun prerolls te vullen met producten die anders verloren zouden zijn gegaan. Naarmate de wetgeving voor medicinale cannabis zich in het land heeft ontwikkeld, is de concurrentie toegenomen, wat heeft geleid tot betere kwaliteit en lagere prijzen.

De toegenomen concurrentie op de cannabismarkt heeft producenten er ook toe aangezet om te diversifiëren door blunts aan te bieden, dat zijn uitgeholde sigaren gevuld met cannabis, en spliffs, dat zijn joints gerold met cannabis en tabak. Bovendien verschilt de voorkeur van de gemeenschap voor joints, blunts en spliffs per geografische regio. Europeanen geven de voorkeur aan spliffs, terwijl Amerikanen de voorkeur geven aan joints en blunts, enzovoort. Het is echter vermeldenswaard dat het Europese cannabislexicon de termen ‘spliff’ en ‘joint’ omkeert. Op het continent zijn spliffs sigaretten die alleen cannabis bevatten, terwijl joints zowel cannabis als tabak bevatten, zoals een “joint”.

Hebben prerolls een houdbaarheidsdatum?
Cannabis heeft inderdaad een houdbaarheidsdatum. In overeenstemming met natuurlijke processen breekt cannabis na verloop van tijd af. Oude, verouderde cannabis heeft de neiging om te verouderen. Oude, verouderde cannabis heeft de neiging om na verloop van tijd te gaan schimmelen en aan kracht en smaak in te boeten, maar dit duurt maanden. Slimme verpakking en opslag kunnen dit echter zeer effectief tegengaan.

Hoe de houdbaarheid van prerolls te verlengen

Zoals bij elke vorm van cannabis kan de juiste opslag de houdbaarheid van prerolls aanzienlijk verlengen. Een handvol basisprincipes dicteren effectieve cannabisopslag: luchtdicht afsluiten en de luchtvochtigheid, het licht en de temperatuur onder controle houden.

PUBLICITE

Mason jars zijn het hermetische opslagsysteem bij uitstek voor de meeste consumenten. Ze zijn goedkoop, doorzichtig en gemakkelijk te stapelen en op te bergen. Ze zijn echter van nature kwetsbaar. Voor mensen met meer geld zijn vochtopbergcontainers een effectief alternatief. Ze zijn ontworpen voor het uitharden en bewaren van cannabis en zijn verkrijgbaar in verschillende maten, sommige met een inhoud tot 0,91kg aan bud.

Vochtigheidscontrole is iets moeilijker, maar met vochtigheidsopslag of andere vacuüm afgesloten containers kunnen consumenten hun cannabis beschermen tegen schadelijk vocht zonder dat ze ontvochtigers hoeven te onderhouden.

Bij opslag draait alles om locatie, locatie en locatie. Idealiter wordt cannabis bewaard op een koele, donkere plek. Zoek een plek in een voorraadkast of onder de trap om cannabis te beschermen tegen licht en warmte, die beide de natuurlijke afbraak van cannabis versnellen.

Reguliere of geïnfuseerde prerolls

Prerolls kunnen gewone of geïnfuseerde joints zijn. Infused prerolls zijn joints met een concentraat, meestal kief of shatter, in of op het oppervlak. Concentraten zijn krachtiger dan de bloem, dus het toevoegen van concentraten verhoogt de algehele potentie van de joint. Infused preroll joints zijn een populaire keuze onder ervaren cannabisgebruikers met een hogere THC-tolerantie.

Websites van partners

Koop de beste gefeminiseerde cannabiszaden van Original Sensible Seeds, inclusief hun vlaggenschip Bruce Banner #3.

Vind ons op logo Google NewsNewsEn elders :Newsweed FranceNewsweed ItaliaNewsweed EspañaNewsweed PortugalNewsweed Deutschland

Newsweed is de toonaangevende bron van legale cannabisinformatie in Europa - © Newsweed