Connect with us

Cannabis en je lichaam

Lichaamshoogte en hoofdhoogte: wat zijn de verschillen?

Verschillen tussen lichaamshoogte en hoofdhoogte

De verschillende legaliseringen van cannabis over de hele wereld betekenen dat consumenten meer informatie hebben over de aangeboden producten, bijvoorbeeld in dispensaria in de VS, en meer keuze hebben. Daardoor kunnen ze een cannabisproduct kiezen op basis van het gewenste effect.

PUBLICITE

De “body high”

De body high komt meestal overeen met de effecten van indica cannabissoorten. Dit type effect verwijst meestal naar een lichte sensatie die consumenten in hun lichaam voelen na het consumeren van cannabis.

Deze soorten kunnen ook een gevoel van luiheid en slaperigheid veroorzaken. Dit staat bekend als het “couch lock” gevoel.

Dit is de reden waarom indica-variëteiten over het algemeen het beste ’s avonds kunnen worden genomen, voor een rustige activiteit.

De sensaties van een variëteit veranderen ook afhankelijk van de manier waarop het wordt geconsumeerd. Verdampen of verbranden neigt naar een head high, terwijl het innemen van met cannabis geïnfuseerd voedsel eerder een body high zal veroorzaken.

PUBLICITE

Medische patiënten krijgen vaak indica-rassen aangewezen om aandoeningen als chronische pijn, spasmen, hoofdpijn of vermoeide spieren te behandelen. En natuurlijk slapeloosheid.

De “head high”

De head high komt daarentegen meer overeen met sativa soorten. De sensatie is psychoactiever en kan naar meer energieke effecten neigen. Dit is ook de reden waarom deze soorten het beste overdag kunnen worden gebruikt.

In een te hoge dosis kan head high gevoelens van paranoia en angst opwekken. In deze gevallen kan de oplossing zijn om te ontspannen en naar buiten te gaan voor wat frisse lucht of om wat suiker op te nemen.

Patiënten die lijden aan concentratieproblemen of depressie gebruiken vaak sativa soorten om hun energieniveau op te krikken of hun concentratie te verhogen.

PUBLICITE

Websites van partners

Koop de beste gefeminiseerde cannabiszaden van Original Sensible Seeds, inclusief hun vlaggenschip Bruce Banner #3.

Vind ons op logo Google NewsNewsEn elders :Newsweed FranceNewsweed ItaliaNewsweed EspañaNewsweed PortugalNewsweed Deutschland

Newsweed is de toonaangevende bron van legale cannabisinformatie in Europa - © Newsweed