Connect with us

Europarlementariërs houden cannabisconferentie in Brussel

Gepubliceerd

on

Conferentie over de legalisering van cannabis
Volg ons op Facebook

Vandaag vindt in het Europees Parlement in Brussel een conferentie over cannabis plaats onder de titel “Legalisatie van persoonlijk gebruik van cannabis: uitwisseling van beste praktijken“. Het wordt live uitgezonden, dus je kunt het de hele ochtend tot 12:00 uur volgen.

PUBLICITE

Persoonlijk gebruik van cannabis legaliseren: goede praktijken uitwisselen

De conferentie wordt georganiseerd door Europarlementariërs die lid zijn van de campagne “Legalise it EP”, die vorig jaar juli werd opgericht. De oprichters zijn Cyrus Engerer (Malta, SD), Monica Semedo (Luxemburg, Renew), Mikuláš Peksa (Tsjechië, Groenen), Dorien Rookmaker (Nederland, voorheen FVD en Otten Group, nu Europese Conservatieven en Hervormers) en Luke “Ming” Flanagan (Ierland, Links).

PUBLICITE

De cannabisconferentie zal bestaan uit twee rondetafelgesprekken.

Het eerste debat begint om 9.30 uur en is getiteld “Uitwisseling van beste praktijken”. Volgens het programma zullen ervaringen uit Colorado, Malta, Canada en Uruguay worden uitgewisseld.

De tweede rondetafel, die om 10.30 uur begint, heeft als titel “Legaliseringsplannen in de EU” en zal gaan over ontwikkelingen in Tsjechië, Duitsland, Ierland en Luxemburg. De grote afwezigen in dit debat zijn dus Zwitserland en Nederland.

Gelukkig hoef je hiervoor niet naar Brussel te reizen, maar kun je de conferentie gewoon vanuit huis volgen dankzij de online stream.

PUBLICITE

Aurélien richtte Newsweed op in 2015. Hij is vooral geïnteresseerd in internationale regelgeving en de verschillende cannabismarkten en heeft ook een uitgebreide kennis van de plant en het gebruik ervan.

Websites van partners

Koop de beste gefeminiseerde cannabiszaden van Original Sensible Seeds, inclusief hun vlaggenschip Bruce Banner #3.

Trending

Vind ons op logo Google NewsNewsEn elders :Newsweed FranceNewsweed ItaliaNewsweed EspañaNewsweed PortugalNewsweed Deutschland

Newsweed is de toonaangevende bron van legale cannabisinformatie in Europa - © Newsweed