Connect with us

Europarlementariërs houden cannabisconferentie in Brussel

Gepubliceerd

on

Conferentie over de legalisering van cannabis

Vandaag vindt in het Europees Parlement in Brussel een conferentie over cannabis plaats onder de titel “Legalisatie van persoonlijk gebruik van cannabis: uitwisseling van beste praktijken“. Het wordt live uitgezonden, dus je kunt het de hele ochtend tot 12:00 uur volgen.

PUBLICITE

Persoonlijk gebruik van cannabis legaliseren: goede praktijken uitwisselen

De conferentie wordt georganiseerd door Europarlementariërs die lid zijn van de campagne “Legalise it EP”, die vorig jaar juli werd opgericht. De oprichters zijn Cyrus Engerer (Malta, SD), Monica Semedo (Luxemburg, Renew), Mikuláš Peksa (Tsjechië, Groenen), Dorien Rookmaker (Nederland, voorheen FVD en Otten Group, nu Europese Conservatieven en Hervormers) en Luke “Ming” Flanagan (Ierland, Links).

PUBLICITE

De cannabisconferentie zal bestaan uit twee rondetafelgesprekken.

Het eerste debat begint om 9.30 uur en is getiteld “Uitwisseling van beste praktijken”. Volgens het programma zullen ervaringen uit Colorado, Malta, Canada en Uruguay worden uitgewisseld.

De tweede rondetafel, die om 10.30 uur begint, heeft als titel “Legaliseringsplannen in de EU” en zal gaan over ontwikkelingen in Tsjechië, Duitsland, Ierland en Luxemburg. De grote afwezigen in dit debat zijn dus Zwitserland en Nederland.

Gelukkig hoef je hiervoor niet naar Brussel te reizen, maar kun je de conferentie gewoon vanuit huis volgen dankzij de online stream.

PUBLICITE
Click to comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Trending

Vind ons op logo Google NewsNewsEn elders :Newsweed FranceNewsweed ItaliaNewsweed España

Newsweed is het eerste Franse medium voor legaal en wereldwijd cannabisnieuws - © Newsweed