Connect with us

Woordenlijst cannabis

Spatbescherming

Hoewel het lijkt op iets om het water in de waterpijp op zijn plaats te houden, is een splash guard een kwarts inzetstuk dat wordt gebruikt om cannabisconcentraten te verdampen of te deppen met een dabber. Het inzetstuk is als een klein schaaltje dat op de bodem van de banger of nail zit en de banger schoon houdt tijdens het dabben. Splash guards worden ook wel thermische inserts genoemd.

PUBLICITE

Voordelen van een spatbescherming

Dabbers houden van hun gereedschap en gadgets, en splash guards zijn er daar één van. Niet alleen houden ze nagels schoon, omdat de olie uit concentraten zich niet op de nagels afzet, maar ze hebben ook andere functies. Er is steeds meer bewijs dat deppen bij lage temperatuur beter is voor het behoud van delicate cannabinoïden en terpenen. Een spatbescherming absorbeert en verspreidt warmte om hierbij te helpen.

Het is ook een geweldige manier om het probleem van nieuwe dabbers die hun nagel oververhitten te verminderen. Tot slot waarderen zelfs ervaren dabbers de warmteverspreiding, omdat splash guards ervoor kunnen zorgen dat je niet precies de juiste tijd hoeft aan te houden om precies de juiste temperatuur te krijgen.

Hoe gebruik je een splash guard

?
Om een splash guard te gebruiken, heb je twee opties.

Optie 1: Je kunt koud beginnen door een beetje concentraat in de splashguard te doen, het in de liner te laten vallen en de banger zoals gewoonlijk te verwarmen.

PUBLICITE

Optie 2: Je kunt je concentraat in het spatscherm doen en het opzij zetten terwijl je de banger verwarmt. Als hij warm is, plaats je het spatplaatje in de banger.

In beide gevallen heb je een carb cap nodig om bovenop de banger te plaatsen. Dit verlaagt de druk binnenin, waardoor er minder warmte nodig is om het concentraat te verdampen. De geleidingsenergie zal de spatbescherming verwarmen en de banger schoon en olievrij houden. Gebruik een pincet of andere bescherming als je een spatbescherming in een hete banger plaatst om te voorkomen dat je je vingers brandt.

Waarom een spatbescherming gebruiken?
Dabben zonder spatbescherming produceert als eerste de hoogste temperatuur dabs, en dus de meeste cannabinoïden. Maar bij hoge temperaturen worden terpenen over het algemeen geëlimineerd door het koken. Ze zijn dus verdwenen of vernietigd tegen de tijd dat de banger begint af te koelen tot een temperatuur die gunstig is voor terpenen. Door een splash guard te gebruiken om het proces om te keren, krijg je de terpenen aan het begin wanneer de splash guard en het concentraat beginnen op te warmen en de cannabinoïden aan het einde wanneer de hitte blijft stijgen. Dit wordt over het algemeen beschouwd als de beste manier om te dabben door aficionados.

Websites van partners

Koop de beste gefeminiseerde cannabiszaden van Original Sensible Seeds, inclusief hun vlaggenschip Bruce Banner #3.

Vind ons op logo Google NewsNewsEn elders :Newsweed FranceNewsweed ItaliaNewsweed EspañaNewsweed PortugalNewsweed Deutschland

Newsweed is de toonaangevende bron van legale cannabisinformatie in Europa - © Newsweed