Connect with us

Woordenlijst cannabis

Spuit

De eenvoudigste definitie van een vaporiser is een apparaat dat hitte gebruikt om de actieve moleculen in cannabisbloemen en concentraten te verdampen. Hoewel de meeste draagbaar zijn, zijn vaporisers er in alle soorten en maten, hoewel hun samenstelling fundamenteel hetzelfde is.

PUBLICITE

Cannabisbloem, concentraten en extracten kunnen allemaal worden verdampt om hun geactiveerde cannabinoïden na verdamping te consumeren. Verdampen is een minder schadelijk alternatief voor roken, omdat het gebeurt bij temperaturen waarbij de cannabisbloem niet verbrandt, waarbij normaal gesproken teer en kankerverwekkende stoffen vrijkomen.

Je kunt een vaporizer gebruiken om te voorkomen dat je kruid verbrandt.

Wat is een vaporiser?
Een wiet vaporiser is een apparaat dat een verwarmingselement gebruikt om een bepaalde vorm van cannabis – of dat nu bloem of concentraat is – naar het verdampingspunt te brengen, in plaats van het verbrandingspunt. Er zijn twee hoofdtypen vaporisers: met een dry herb vaporiser kun je bloem gebruiken in de verwarmingskamer, terwijl andere vaporisers concentraten gebruiken, meestal in de vorm van een voorgevulde cartridge.

Hoe vaporisers werken

Het basisconcept en de werking van een vaporizer is hetzelfde, ongeacht of een kruidenvaporizer bloemen of concentraten gebruikt. Een batterij levert stroom aan een verwarmingselement dat een kleine kamer vol kruid of een cartridge vol concentraat verwarmt. Het verwarmingselement genereert genoeg warmte om de bloem of het concentraat te verdampen, waarna de damp via het mondstuk wordt geïnhaleerd.

PUBLICITE

Websites van partners

Koop de beste gefeminiseerde cannabiszaden van Original Sensible Seeds, inclusief hun vlaggenschip Bruce Banner #3.

Vind ons op logo Google NewsNewsEn elders :Newsweed FranceNewsweed ItaliaNewsweed EspañaNewsweed PortugalNewsweed Deutschland

Newsweed is de toonaangevende bron van legale cannabisinformatie in Europa - © Newsweed