Connect with us

Woordenlijst cannabis

Asverzamelaar

Asvangers zijn accessoires die worden gebruikt om je waterpijp of waterpijp schoon te houden.

PUBLICITE

Wat is een asvanger en waarvoor wordt het gebruikt?

Een asvanger is een adapter die werkt door rook te filteren en de hoeveelheid teer die in de hoofdkamer van de waterpijp komt te verminderen. Het doel van een asvanger is om te voorkomen dat er vuil in je water komt. Een glazen asvanger is ideaal omdat je door de transparantie precies kunt zien wat er uit het water wordt gehouden. Asvangers voor waterpijpen zijn verkrijgbaar in veel verschillende maten, stijlen en kleuren waaruit je kunt kiezen.

Hoe gebruik je de asopvangschaal?

De asvanger zit bovenop en glijdt recht in de asvanger. Je steekt zoals gewoonlijk het gras in je kom aan, in de veilige wetenschap dat de asvanger alles schoon en netjes houdt.

Hebben asvangers water nodig?

Je kunt water in een asvanger doen, maar je moet er niet te veel in doen omdat je niet wilt dat er vuil water terug in je waterpijp of pijp komt. Te veel water kan ook een backfire-effect veroorzaken. Een goede vuistregel is om de waterlijn onder je downsteel te houden voor de beste ervaring.

Zijn asvangers de moeite waard?

Asvangers houden je waterpijp veel langer schoon dan wanneer je er geen gebruikt. Bovendien staan asvangers erom bekend dat ze makkelijker schoon te maken zijn dan bangs, waardoor je op de lange termijn tijd bespaart.

PUBLICITE

Hoe maak je een asvanger schoon ?

Een waterpijp asvanger kan worden verwijderd om schoon te maken en gemakkelijk worden vervangen. Om je asvanger schoon te maken, giet je er 90% isopropylalcohol en grof zout in. Goed schudden voordat je de alcohol eruit giet en afspoelt met heet water. Als de asvanger erg vuil is, kun je hem 24 uur in de alcohol- en zoutoplossing laten weken voordat je hem afspoelt en opnieuw gebruikt.

Websites van partners

Koop de beste gefeminiseerde cannabiszaden van Original Sensible Seeds, inclusief hun vlaggenschip Bruce Banner #3.

Vind ons op logo Google NewsNewsEn elders :Newsweed FranceNewsweed ItaliaNewsweed EspañaNewsweed PortugalNewsweed Deutschland

Newsweed is de toonaangevende bron van legale cannabisinformatie in Europa - © Newsweed