Connect with us

Woordenlijst cannabis

Fakkel

Een dabtoorts is een dabgereedschap dat propaan of butaan gebruikt om een constante vlam te creëren die gebruikt kan worden om een banger of dabnagel te verhitten.

PUBLICITE

Wat is een dabtoorts?
Een dabtoorts is een essentieel onderdeel van de gereedschapskist van elke dabber en is verkrijgbaar in verschillende maten. Je kunt een butaantoorts gebruiken voor dabs of kiezen voor propaan om je rotjes en spijkers aan te steken. Cannabisbranders zijn ontworpen voor gebruik in alle weersomstandigheden en omgevingen en kunnen temperaturen van meer dan 1000°C bereiken. De fakkel wordt beschouwd als een essentieel onderdeel van dabben, maar je moet er voorzichtig mee omgaan om te voorkomen dat je je huid verbrandt of dat er brand ontstaat.

Hoe lang moet ik mijn banger branden?

Het verhittingsproces voor een banger is snel, dus je moet hem in totaal ongeveer een minuut verhitten. Zorg ervoor dat je de warmte gelijkmatig verdeelt. Je weet dat de banger klaar is als je ziet dat hij donker karmozijnrood of oranje gloeit. Laat het lichtjes afkoelen en begin met het dabben van je cannabisconcentraat.

Kan je dabben met een aansteker?
Je kunt dabben met een aansteker, maar er zijn verschillen tussen het gebruik van butaan en propaan. Over het algemeen wordt butaan beschouwd als de beste keuze voor het dabben met een aansteker.

Wat is de beste zaklamp voor dabbing?
De beste zaklamp voor dabbing wordt verwarmd met butaan vanwege het hoge verwarmingspunt. Butaanbranders zijn geschikt voor alle soorten concentraten, zoals budder, shatter en olie. Bovendien is butaan geraffineerd om onzuiverheden te verwijderen, terwijl propaan dat niet is. Je moet je echter altijd bewust zijn van de extreem hoge temperaturen die butaan kan bereiken en altijd voorzichtig zijn.

PUBLICITE

Waar koop ik een dabbrander

?
Je kunt een dab-toorts kopen bij tabakswinkels, de keukenafdeling van supermarkten of je favoriete headshop.

Websites van partners

Koop de beste gefeminiseerde cannabiszaden van Original Sensible Seeds, inclusief hun vlaggenschip Bruce Banner #3.

Vind ons op logo Google NewsNewsEn elders :Newsweed FranceNewsweed ItaliaNewsweed EspañaNewsweed PortugalNewsweed Deutschland

Newsweed is de toonaangevende bron van legale cannabisinformatie in Europa - © Newsweed