Connect with us

De druk op Biden neemt toe om cannabis te herclassificeren voor de volgende verkiezingen

Gepubliceerd

on

Herclassificatie van cannabis in de VS
Volg ons op Facebook

De grote veteranengroepen zijn de laatste die zich uitspreken voor de herclassificatie van cannabis. De Drug Enforcement Administration zal naar verwachting binnenkort, misschien in de komende weken, een formele beslissing nemen over het verlagen van de federale beperkingen op cannabis.

PUBLICITE

Groeiende steun voor herevaluatie cannabis

De groeiende druk komt nu sommige voorstanders president Biden oproepen om verder te gaan dan herbeoordeling, met het argument dat als hij dat niet doet, hem dat de verkiezingen kan kosten.

NBC News meldt dat er vorige week twee brieven zijn gestuurd naar het ministerie van Justitie met het verzoek om cannabis te verplaatsen van Schedule I naar Schedule III, een beslissing die momenteel wordt overwogen door de Drug Enforcement Administration (DEA).

Zes van de belangrijkste veteran advocacy groups in de VS hebben naar verluidt de regering opgeroepen om het proces te versnellen. Ze zeiden dat ze hoopten dat “bij de behandeling van oorlogsverwondingen – zichtbaar en onzichtbaar – onze service members en veteranen toegang zouden krijgen tot het breedst mogelijke scala aan behandelingen”.

Bewustzijn: veteranen en wetshandhavers

Een aparte brief werd geschreven door een groep van 12 voormalige politiechefs, sheriffs en federale aanklagers van de hoogste rang, die bezorgd zijn over het “directe conflict tussen federale en staatswetten dat momenteel bestaat” met betrekking tot cannabis, wat “wetshandhaving verhindert om effectief te reageren op dringende uitdagingen op het gebied van openbare veiligheid”.

PUBLICITE

“Wij geloven dat een herclassificatie naar Aanhangsel III een belangrijke stap zou zijn in het helpen van federale en staatswetshandhaving om de beperkte middelen voor openbare veiligheid beter te prioriteren,” vervolgen ze.

Ondertussen hebben andere prominente stemmen Biden opgeroepen om verder te gaan. The Hill meldde dat Karen O’Keefe, beleidsdirecteur van de staat bij het Marijuana Policy Project, suggereerde dat herclassificatie “ver achterblijft bij wat we nodig hebben van de federale overheid en wat het grote publiek wil”.

Celinda Lake, Democratisch opiniepeiler en strateeg, voorzitter van Lake Research Partners, sloot zich aan bij haar suggesties dat decriminalisering van cannabis een grote aanwinst zou kunnen zijn in belangrijke staten.

“Dit is een zeer belangrijke kwestie voor bepaalde kiesdistricten die Democraten echt nodig hebben om hun steun en enthousiasme te vergroten, met name jongeren, Afro-Amerikanen, Democratische kernkiezers, mensen van kleur, jonge mannen van kleur.”

PUBLICITE

Aurélien richtte Newsweed op in 2015. Hij is vooral geïnteresseerd in internationale regelgeving en de verschillende cannabismarkten en heeft ook een uitgebreide kennis van de plant en het gebruik ervan.

Websites van partners

Koop de beste gefeminiseerde cannabiszaden van Original Sensible Seeds, inclusief hun vlaggenschip Bruce Banner #3.

Trending

Vind ons op logo Google NewsNewsEn elders :Newsweed FranceNewsweed ItaliaNewsweed EspañaNewsweed PortugalNewsweed Deutschland

Newsweed is de toonaangevende bron van legale cannabisinformatie in Europa - © Newsweed