Connect with us

Producten en hoe ze te eten

Hoe maak je een pijp van een appel?

Een pijp maken van een appel

Het maken van een pijp van een appel, ook wel een appelpijp of appelpijp genoemd, kan een goede noodoplossing zijn als andere voorwerpen niet beschikbaar zijn. Appelpijpen worden beschouwd als een van de gezondste opties als het gaat om doe-het-zelf rookapparaten, vooral in vergelijking met het maken van pijpen van folie of frisdrankblikjes.

PUBLICITE

De appelpijp is discreet en goedkoop en is favoriet bij consumenten die geen papieren of glazen pijpen bij de hand hebben, die gemakkelijk van hun rookbewijs af willen komen of die geen zin hebben in het schoonmaken van een traditioneel apparaat. Lees verder om te leren hoe je je eigen appelpijp maakt.

Hoe maak je een appelpijp

Het lijkt misschien ingewikkeld om een appelpijp te maken, maar met een paar eenvoudige stappen kun je al snel je trek stillen met je favoriete fruit. Dit is wat je nodig hebt om een klassieke appelpijp te maken en te gebruiken:

  • een appel
  • een tandenstoker
  • een schone schroevendraaier of pen

Stappen

1. Verwijder het steeltje van de appel en zorg ervoor dat je het helemaal tot aan de onderkant weghaalt. Deze snede in de appel zal dienen als je kom.

2. Gebruik een schone schroevendraaier of pen om een gaatje in het midden van de appel te prikken. Een van de gaatjes zal dienen als basis voor je mondstuk, terwijl het andere zal dienen als luchtopening.

PUBLICITE

3. Prik met je tandenstoker een paar gaatjes in de bovenkant van de appel, genoeg om het gaatje dat je net in het midden van de appel hebt gemaakt te doorsnijden. Zo kan de lucht van de kom naar het mondstuk circuleren zonder dat de bloem er doorheen valt.

4. Probeer het eens en adem in door het gaatje dat je als mondstuk hebt gekozen om er zeker van te zijn dat de lucht goed kan circuleren.

5. Vul de bovenkant van de appel met wat je maar lekker vindt.

6. Plaats je mond over het gat dat je als mondstuk hebt gekozen en bedek het andere gat met je vrije hand terwijl je de kom aansteekt.

PUBLICITE

7. Inhaleer en geniet.

Waarom een appelpijp

?
Appelpijpen staan erom bekend dat ze discreet zijn en gemakkelijk kunnen worden weggegooid. Appels zijn ook ongelooflijk goedkoop en een goede vervanger als traditionele fittingen niet beschikbaar of toegankelijk zijn. Je hoeft je ook geen zorgen te maken over het schoonmaken van je pijp na gebruik. Tot slot kun je de appel theoretisch opeten als je klaar bent, maar we zouden het niet aanraden. Werkt ook met een braam!

Websites van partners

Koop de beste gefeminiseerde cannabiszaden van Original Sensible Seeds, inclusief hun vlaggenschip Bruce Banner #3.

Vind ons op logo Google NewsNewsEn elders :Newsweed FranceNewsweed ItaliaNewsweed EspañaNewsweed PortugalNewsweed Deutschland

Newsweed is de toonaangevende bron van legale cannabisinformatie in Europa - © Newsweed