Connect with us

Producten en hoe ze te eten

Voedingsmiddelen die de effecten van cannabis versterken

Voedingsmiddelen die de hoge

De chemie van cannabis en de effecten ervan op het menselijk lichaam worden nog niet volledig begrepen. Wetenschappers weten nu dat terpenen en cannabinoïden samenwerken om in te werken op het endocannabinoïde systeem, dat op zijn beurt de lichamelijke effecten veroorzaakt die cannabisgebruikers kennen. Het lijkt erop dat bepaalde voedingsmiddelen de neiging hebben om deze effecten te versterken of te moduleren. Een korte lijst van voedingsmiddelen die een effect hebben op de effecten van cannabis.

PUBLICITE

Mango

We hebben het al gehad over dit fruit met bijzondere eigenschappen. De terpeen myrceen maakt de bloed-hersenbarrière meer doorlaatbaar waardoor THC de cannabinoïde receptoren sneller kan bereiken. Sommigen van jullie hebben ons verteld dat jullie het geprobeerd hebben, waarbij jullie soms de bank overvallen hebben door verschillende soorten mango te kopen, voor meer of minder uitgesproken effecten.

Zoete aardappelen

Zoete aardappelen brengen mensen in een goed humeur, dankzij vitamine E en B, die de serotonineproductie in de hersenen verhogen. Als je last hebt van een licht sombere stemming, zouden zoete aardappeldraaien je over dat effect heen moeten helpen. Maar je moet er wel een bij de hand hebben.

Noten

Walnoten bevatten antioxidant Omega-3 (vetzuren), die perfect binden met cannabinoïden. Van walnoten wordt ook gezegd dat ze de tijd die nodig is om high te worden verlengen en stress verminderen.

Broccoli

Broccoli zou net zo ontstekingsremmend zijn als cannabis. Het terpeen Beta-caryophyllene werkt synergetisch met cannabinoïden om de ontstekingsremmende functies te verhogen. Al zolang onze moeders ons vertellen dat we broccoli moeten eten!

PUBLICITE

 

Bier

Hop, waarvan de meeste bieren worden gemaakt, is een neef van cannabis. Een onderzoek gepubliceerd in het Journal of Clinical Chemistry toonde aan dat het THC-gehalte in het bloed hoger was bij mensen die een paar biertjes hadden gedronken. Dit is eigenlijk meer in het algemeen het geval met alcohol, dat de neiging heeft om het THC-gehalte in het lichaam te verhogen.

Kruiden en specerijen

Tijm, salie, kerrie, citroen of peper bevatten bepaalde terpenen. Het terpeen pineen verhoogt de snelheid waarmee cannabinoïden worden opgenomen in de bloedbaan en het zenuwstelsel. Het terpeen limoneen is bijzonder effectief bij het verminderen van stress en angst. Sommige mensen beweren ook dat ze zwarte peper hebben gebruikt om over een sterke high te komen.

PUBLICITE

Thee

Groene en zwarte thee bevatten catechine, een antioxidant die zich bindt aan CB1-receptoren, waardoor het gevoel van ontspanning ontstaat. Dubbel effect Kit Kat.

Donkere chocolade

Het proeven van cacao veroorzaakt de aanmaak van anandamide, een effect dat wordt gedeeld met cannabis. Donkere chocolade gemengd met wiet kan de THC-high verlengen. Chocolade kan je ogen ook iets minder rood maken.

Bon appétit!

Websites van partners

Koop de beste gefeminiseerde cannabiszaden van Original Sensible Seeds, inclusief hun vlaggenschip Bruce Banner #3.

Vind ons op logo Google NewsNewsEn elders :Newsweed FranceNewsweed ItaliaNewsweed EspañaNewsweed PortugalNewsweed Deutschland

Newsweed is de toonaangevende bron van legale cannabisinformatie in Europa - © Newsweed