Connect with us

Producten en hoe ze te eten

Kun je cannabis in de vriezer bewaren?

Wiet bewaren in de vriezer

Hoewel het drogen van cannabis vereist dat het uit de buurt van zonlicht en vochtigheid wordt gehouden, kunnen sommige mensen in de verleiding komen om cannabis in de vriezer te bewaren. Er wordt gezegd dat deze methode in staat is om wiet te bewaren. Maar kan dit de kwaliteit van de cannabis veranderen?

PUBLICITE

Invriezen en decarboxylatie

decarboxylatie is een chemisch proces dat plaatsvindt tijdens het drogen van cannabis. De ruwe plant bevat THCA, een niet-psychoactieve molecule. Tijdens het drogen wordt deze THCA omgezet in THC, de psychoactieve molecule in cannabis. Het opslaan van cannabis in de vriezer stopt het decarboxylatieproces, wat resulteert in een minder krachtig product dan een product dat op de juiste manier gedroogd is. Als het kruid goed gedroogd is en in de vriezer wordt gelegd, ontstaat er een ander probleem.

De afbraak van trichomen

De trichomen zijn die kleine witte of amberkleurige (als ze rijp zijn) deeltjes die je op je hoofd ziet. Trichomen geven je kruid zijn smaak en maken het uniek. Maar ze zijn ook verantwoordelijk voor het aanmaken van cannabinoïden.

Wanneer wiet bevriest, worden de trichomen verzwakt. Ze zullen breken wanneer de consument de cannabis uit de vriezer haalt, hoe voorzichtig hij ook is. Bovendien kan de verpakking ook van invloed zijn op de trichomen. Wanneer ze uit de vriezer worden gehaald, zullen de trichomen op dezelfde manier breken.

Vacuüm invriezen

De beste methode om wiet in te vriezen is onder vacuüm. De afwezigheid van zuurstof voorkomt dat de trichomen afbreken.

PUBLICITE

De enige geldige reden om cannabis in te vriezen, uiteindelijk,T is als je geen glazen potten meer hebt na drogen. Invriezen zal dan tijdelijk moeten zijn. Het zal de smaak van de cannabis dan niet enorm veranderen. Amerikaanse professionals raden nog steeds aan om het voor gebruik een halve dag op kamertemperatuur te laten staan.

Websites van partners

Koop de beste gefeminiseerde cannabiszaden van Original Sensible Seeds, inclusief hun vlaggenschip Bruce Banner #3.

Vind ons op logo Google NewsNewsEn elders :Newsweed FranceNewsweed ItaliaNewsweed EspañaNewsweed PortugalNewsweed Deutschland

Newsweed is de toonaangevende bron van legale cannabisinformatie in Europa - © Newsweed