Connect with us

Producten en hoe ze te eten

THC-A Crystalline: de sterkste hasj ter wereld

Kristallijn

Er is net een nieuw speelkameraadje aangekomen in de speeltuin: haar naam is Crystalline en ze is van de hasj-familie.

PUBLICITE

Crystalline is de nieuwste rage in de hasjgemeenschap, zozeer zelfs dat iedereen het wil proberen. De vraag is zo groot dat de prijs van THC-A Crystalline in Zuid-Californië naar $200 per gram stijgt.

Het is getest op 99,9% THC, wat Crystalline officieel de sterkste hasj op de markt maakt. Andere concentraten zoals rosin, ijshasj of BHO ontwikkelen over het algemeen 50-80% THC.

Cannabisextracten staan bekend om hun verschillende variaties in textuur en vorm, van shatter tot wax tot crumble. Wat veel concentraatliefhebbers zich niet realiseren is dat de textuur vaak het resultaat is van het oplosmiddel dat gebruikt is om het concentraat te extraheren en de methode om het oplosmiddel uit het eindproduct te verwijderen. Wanneer THC echter wordt gereduceerd tot zijn puurste vorm, kristalliseert het, waardoor kristallen ontstaan die heel anders zijn dan andere concentraten.

Macro van het kristallijn

Macro van het kristallijn – Allie Beckett

Het uiterlijk van de Crystalline doet veel voor haar populariteit. Critici leggen enorm de nadruk op haar kristal-meth uiterlijk. Maar laten we een boek niet beoordelen aan de hand van de kaft. Het is niet de schuld van THC als het kristalliseert. En de zuiverste vorm zou veel Amerikaanse patiënten van hun ziekte kunnen afhelpen.

PUBLICITE

Guild Extract, een extractiespecialist gevestigd in Zuid-Californië, is de huidige leider op het gebied van kristallijne productie. Het recept voor de productie wordt geheim gehouden, maar Guild Extract beweert THC-A kristallijn te kunnen maken van verschillende bases, zoals CO2-extracties of ijswater hasj. Ze gebruiken ook geen oplosmiddelen om de pure THC te extraheren.

Maar wat is THC-A Kristallijn precies? Voordat THC verhit wordt, is het in zijn ruwe zure vorm, ook wel bekend als THC-A. THC-A zelf is volledig inactief, wat betekent dat als je het inneemt, je geen psychoactieve effecten zult voelen (maar wel kunt profiteren van de therapeutische eigenschappen). Wanneer THC-A wordt geactiveerd door hitte, in een proces van decarboxylering, verdwijnt het carboxylzuuratoom (de A in THC-A) om plaats te maken voor de THC die we meer gewend zijn.

Deze zeer pure vorm van THC bevat geen terpenen, de chemische verbindingen die cannabis soorten hun smaak en geur geven en bijdragen aan hun medische effecten. Om dit gebrek aan smaak te compenseren is Guild Extracts beroemd geworden om zijn ‘dip n dab’, d.w.z. het dippen van kristallijn concentraat in terpenen geëxtraheerd uit soorten zoals Goji OG, Tangie of Sherbert.

Hoewel de potentiële potentie van Crystalline misschien afschrikt, melden degenen die het hebben kunnen proeven dat het een zeer schone, stabiele en inspirerende high is, en dat er geen potentieel spoor van oplosmiddel te vinden is.

PUBLICITE

Websites van partners

Koop de beste gefeminiseerde cannabiszaden van Original Sensible Seeds, inclusief hun vlaggenschip Bruce Banner #3.

Vind ons op logo Google NewsNewsEn elders :Newsweed FranceNewsweed ItaliaNewsweed EspañaNewsweed PortugalNewsweed Deutschland

Newsweed is de toonaangevende bron van legale cannabisinformatie in Europa - © Newsweed