Connect with us

ICBC keert terug naar Barcelona in maart 2024

Gepubliceerd

on

ICBC Barcelona 2024
Volg ons op Facebook

[affil url=”https://www.eventbrite.com/e/677583790357/?discount=NewsweedTake25″ text=”Kortingstickets hier”]

PUBLICITE

De International Cannabis Business Conference (ICBC) Barcelona is een toonaangevend evenement voor de cannabisindustrie dat speciaal is ontworpen voor business-to-business (B2B) interacties en netwerken. Het evenement vindt plaats op 14 maart 2024 in Barcelona.

Tickets zijn early bird tot 21 februari en je kunt profiteren van 25% korting via de bovenstaande link of met promo code NewsweedTake25.

De volgende details geven een overzicht van het evenement.

PUBLICITE

Samenwerking met Spannabis

ICBC Barcelona onderscheidt zich door de samenwerking met Spannabis, Europa’s grootste cannabistentoonstelling. Deze samenwerking vormt een zogenaamde “superconferentie”, die het beste van beide evenementen samenbrengt. Spannabis is een bekende beurs in de cannabisindustrie, waardoor deze samenwerking bijzonder belangrijk is voor deelnemers die op zoek zijn naar diepgaande informatie en netwerkmogelijkheden in de cannabissector.

Netwerken

ICBC Barcelona biedt, net als zijn internationale tegenhangers, talloze netwerkmogelijkheden met ondernemers uit de cannabisindustrie. Deze interacties zijn essentieel voor professionals die hun bedrijf willen laten groeien, nieuwe markttrends willen leren kennen en samenwerkingsrelaties binnen de branche willen opbouwen.

Evenementaccommodatie en -sfeer

Het evenement wordt georganiseerd in samenwerking met Hotel Arts Barcelona, een luxe accommodatieoptie voor deelnemers die een element van comfort en gemak toevoegt voor degenen die naar de conferentie reizen. Daarnaast bieden de rijke cannabisgeschiedenis en cultuur van Barcelona een unieke achtergrond voor de conferentie, dus er valt genoeg te genieten van de culturele diepgang van de stad naast een zakelijk evenement.

Agenda en programmering

De ICBC Barcelona 2023 conferentie behandelde een scala aan onderwerpen met betrekking tot de cannabisindustrie. Er werd onder andere gesproken over regelgeving voor medicinale cannabis in Europa, vooruitgang in cannabistechnologie en het internationale cannabislandschap. Het evenement werd zowel in het Spaans als in het Engels gehouden en bood plaats aan een diverse groep deelnemers en sprekers.

PUBLICITE

Officiële website voor meer informatie

Voor meer details, waaronder het volledige programma van het evenement, de lijst met sprekers en registratie-informatie, kun je terecht op de officiële website van ICBC Barcelona: https://internationalcbc.com/barcelona/.

ICBC Barcelona is een essentieel evenement voor professionals in de cannabisindustrie, met name voor degenen die zich richten op de Europese markt. Het biedt een mix van educatieve sessies, netwerkmogelijkheden en informatie over de nieuwste trends en ontwikkelingen in de cannabissector. Dit is een verplicht evenement voor iedereen die succesvol wil zijn in de opkomende wereldwijde cannabisindustrie.

Aurélien richtte Newsweed op in 2015. Hij is vooral geïnteresseerd in internationale regelgeving en de verschillende cannabismarkten en heeft ook een uitgebreide kennis van de plant en het gebruik ervan.

Websites van partners

Koop de beste gefeminiseerde cannabiszaden van Original Sensible Seeds, inclusief hun vlaggenschip Bruce Banner #3.

Trending

Vind ons op logo Google NewsNewsEn elders :Newsweed FranceNewsweed ItaliaNewsweed EspañaNewsweed PortugalNewsweed Deutschland

Newsweed is de toonaangevende bron van legale cannabisinformatie in Europa - © Newsweed