Connect with us

Nieuwsbegrip bij Spannabis 2024: het programma

Gepubliceerd

on

Spannabis 2024
Volg ons op Facebook

Spannabis 2024, de grootste cannabisbeurs van Europa, vindt plaats van 15 tot 17 maart 2024. Zoals elk jaar is het de perfecte gelegenheid om kennis te maken met een deel van de Franse gemeenschap die betrokken is bij de sector, of het nu gaat om professionals, amateurs of gewone liefhebbers.

PUBLICITE

Ons programma.

Woensdag 13 maart

Op woensdag 13 maart worden de International Cannabis Awards uitgereikt, een soort Oscars voor bedrijven in de sector. Tijdens het evenement worden prijzen uitgereikt aan winnaars in verschillende categorieën, van de beste bloem tot de beste edible, via het beste concentraat, maar ook aan kwekers, kwekers en andere cannabiskunstenaars en activisten.

Aan de jurykant bekende namen als Swami en Nikki, Kyle Kushman of Mila Jansen. En aan de kant van de deelnemers houden we de prestaties van French Touch Seeds in de gaten, die meedoen in de categorie “Beste zadenbank”. Overigens kun je op hen – of op anderen – stemmen op de website van het evenement.

Donderdag 14 maart

Op donderdagavond komen we samen in de NPK Cannabis Club voor onze Club Confluence, een B2B-evenement dat gezamenlijk wordt georganiseerd door Newsweed en Augur Associates en dat huidige en aspirant-hennep- en cannabisondernemers samenbrengt. We ontvangen gast het Britse bedrijf Lumino, een wervingsbureau voor cannabisbedrijven en werknemers. Je kunt je registreren op de website van het evenement.

PUBLICITE

Vrijdag 15 maart

Om in de juiste omstandigheden te komen voor Spannabis vindt op vrijdagochtend onze traditionele Wake and Bake plaats in een Cannabis Club, van 10.00 tot 12.00 uur. Je kunt je voorinschrijven hier. We sturen je dan details over hoe je je kunt registreren bij de Club.

La Spannafter

La Spannafter

S Avonds organiseren French Touch Seeds, Weecl en Gardenz een B2B-diner en afterparty in de concertzaal van La Nau. Het evenement bestaat eerst uit een diner gereserveerd voor professionals van 20.00 tot 22.00 uur, alleen op reservering, gevolgd door een publieksentree van 22.00 tot 03.00 uur.

Op het programma staan verschillende gastartiesten met een exclusieve show van Busta Flex en heel veel verrassingen! Het is mogelijk om via dit online platform te reserveren voor het diner tijdens deze maand februari.

Zaterdag 16 maart

Op zaterdag vind je ons op Spannabis, op de stand van Zkittlez / Terp Hogz.

PUBLICITE

Aurélien richtte Newsweed op in 2015. Hij is vooral geïnteresseerd in internationale regelgeving en de verschillende cannabismarkten en heeft ook een uitgebreide kennis van de plant en het gebruik ervan.

Websites van partners

Koop de beste gefeminiseerde cannabiszaden van Original Sensible Seeds, inclusief hun vlaggenschip Bruce Banner #3.

Trending

Vind ons op logo Google NewsNewsEn elders :Newsweed FranceNewsweed ItaliaNewsweed EspañaNewsweed PortugalNewsweed Deutschland

Newsweed is de toonaangevende bron van legale cannabisinformatie in Europa - © Newsweed