Connect with us

Woordenlijst cannabis

Batterij

Een vape pen-batterij, soms ook wel een dab pen-batterij genoemd, is een energiebron die wordt gebruikt om de cannabisconcentraten in een vape-patroon te verhitten en te verdampen. Fabrikanten maken verschillende soorten batterijen, maar de meest voorkomende zijn die met 510 schroefdraad en compatibel met voorgevulde cartridges.

PUBLICITE

Sommige batterijen worden geactiveerd door een druk op de knop, terwijl inhalatie via het mondstuk andere batterijen activeert.

De meest voorkomende vape pen batterijen

Hoewel alle vape pen batterijen hetzelfde doen, is er toch een grote mate van variatie tussen de verschillende modellen. Dit geeft consumenten veel flexibiliteit om hun vaping ervaring aan te passen.

Misschien wel het belangrijkste kenmerk van een vape pen-batterij is de schroefdraad waarmee de cartridge wordt bevestigd. Als je op zoek bent naar een vape batterij die compatibel is met de meest uiteenlopende cartridges, koop er dan een met 510 schroefdraad. Vanaf dat punt is de vape-patroonbatterij die je kiest een kwestie van voorkeur.

Websites van partners

Koop de beste gefeminiseerde cannabiszaden van Original Sensible Seeds, inclusief hun vlaggenschip Bruce Banner #3.

Vind ons op logo Google NewsNewsEn elders :Newsweed FranceNewsweed ItaliaNewsweed EspañaNewsweed PortugalNewsweed Deutschland

Newsweed is de toonaangevende bron van legale cannabisinformatie in Europa - © Newsweed