Connect with us

Woordenlijst cannabis

Kom

Het deel van een pijp dat wordt gebruikt om cannabis in te bewaren. De kruidenkom, of oven, is een essentieel onderdeel van elk apparaat voor het roken van cannabisbloemen. De kom zelf kan gemaakt zijn van hout, keramiek, plastic, glas of bamboe, en versierd met houtsnijwerk of andere decoratieve accenten. Net als andere waterpijp-accessoires is de kom een verwijderbaar accessoire dat je apart kunt schoonmaken.

PUBLICITE

Hoe steek je een bowl aan

?
Het eerste wat je moet doen om een bowl aan te steken is een warmtebron nemen, zoals een butaanaanaansteker of een henneplont. Het aansteken van een kom gaat ook gepaard met een beetje voorbereidend werk dat bestaat uit het fijnslijpen van de stukjes gras.

Overweeg om een rooster op de bodem van je kom te plaatsen om rommel buiten te houden en een vlottere luchtstroom te creëren. Vul tot slot de kom lichter met gras aan de onderkant en verhoog de dichtheid naar de bovenkant toe, wat de verbranding en luchtstroom zal vergemakkelijken.

Hoe rook je een bowl

Om een bowl te roken, houd je je aansteker in de juiste positie, net boven de bowl. Steek je koppen aan en inhaleer met je duim op de carb om de rook in de kamer te trekken.

Dit kan ook een “kers” creëren waarmee je de bowl aan de volgende persoon in je groep kunt geven zonder hem opnieuw te moeten aansteken. Laat je duim op de carburateur los en inhaleer de rook die geladen is met actieve ingrediënten.

PUBLICITE

Als je uitademt, zorg er dan voor dat je je mond van de pijp haalt zodat het kruid zich niet overal verspreidt.

Websites van partners

Koop de beste gefeminiseerde cannabiszaden van Original Sensible Seeds, inclusief hun vlaggenschip Bruce Banner #3.

Vind ons op logo Google NewsNewsEn elders :Newsweed FranceNewsweed ItaliaNewsweed EspañaNewsweed PortugalNewsweed Deutschland

Newsweed is de toonaangevende bron van legale cannabisinformatie in Europa - © Newsweed