Connect with us

Woordenlijst cannabis

Schar

Een scherp gereedschap dat wordt gebruikt bij het dabben. dabbing accessoires worden gebruikt om een dab cannabisconcentraat, zoals wax, shatter of BHO, te nemen en aan te brengen op een verwarmd oppervlak op een oliepijp.

PUBLICITE

Wat is een dabberhulpmiddel?
Een dabber tool is een langwerpig voorwerp met een scherpe punt aan het uiteinde. Dabbers zijn meestal gemaakt van glas of roestvrij staal en kunnen de veiligheid en netheid van je dabbing-ervaring verbeteren.

Waarvoor wordt een dabber gebruikt?

Dabbing gebruiksvoorwerpen fungeren als een beschermende barrière tussen je blote handen en het verhitte oppervlak, zodat je je niet verbrandt tijdens het dabben. De dabber kan worden vergeleken met een keukenhulpje, zoals de metalen tang die een kok gebruikt om een hete aardappel op te pakken. De dabber dient hetzelfde doel met een ander voorwerp.

Hoe gebruik je een dabbing tool?

Breng je dabbing tool direct aan op de nagel in de koepel van je brander en inhaleer. Draai het mondstuk een beetje om overtollige olie op te vangen en te voorkomen dat het naar beneden loopt. Adem uit en geniet.

Wat kun je als dabbing tool gebruiken?
De beste dabbing tool heeft een scherpe rand en ligt makkelijk in de hand. Elke tool met een kwarts of titanium tip zou moeten voldoen voor je dabbing ervaring. Je kunt dus een dabbing rietje, een honing- of nectarverzamelaar of zelfs een aansteker gebruiken als dabbing tool. Je kunt ook een dab kit kopen met een dab pick en andere tools voor de verstokte dabbers.

PUBLICITE

Websites van partners

Koop de beste gefeminiseerde cannabiszaden van Original Sensible Seeds, inclusief hun vlaggenschip Bruce Banner #3.

Vind ons op logo Google NewsNewsEn elders :Newsweed FranceNewsweed ItaliaNewsweed EspañaNewsweed PortugalNewsweed Deutschland

Newsweed is de toonaangevende bron van legale cannabisinformatie in Europa - © Newsweed