Connect with us

Woordenlijst cannabis

Bubbler

Een draagbare waterpijp. Net als waterpijpen heeft een bubbelpijp een mondstuk, een ketel, een steel en een waterkamer. De meeste bubblers hebben een vaste kop die niet kan worden verwijderd. Zoals de naam al doet vermoeden, kan de bubbler ook een percolator bevatten om je rook te beluchten. Bubblers met vaste schalen hebben een carb, of gat, dat wordt gebruikt om de rook te ventileren.

PUBLICITE

Wat is een bubbler?
Een bubbler is een innovatief rookapparaat dat de voordelen van full-size knallen en gewone lepelpijpen combineert.

Als je de bubbler met de waterpijp vergelijkt, is het belangrijkste verschil de grootte. Net als gewone waterpijpen maakt een bubbelpijp gebruik van waterfiltratie om een bijzonder zachte en koele rook te produceren. Maar in tegenstelling tot een waterpijp van normaal formaat, is een bubbelpijp handzaam en daarom veel discreter, gebruiksvriendelijker en draagbaarder. Als je de bubbelaar en de pijp met elkaar vergelijkt, is het belangrijkste verschil het gebruik van waterfiltratie. Net als een gewone lepelpijp is de bubblerpijp klein en makkelijk mee te nemen, maar hij voegt waterfiltratie toe om de rookervaring te verbeteren.

Hoe gebruik je een bubbler

?

Stap 1: Voeg water toe aan de waterkamer

Voeg eerst een kleine hoeveelheid water toe aan de waterkamer van je bubblerpijp. Geef er een rukje aan om te controleren of je de juiste hoeveelheid hebt. Je hebt genoeg water nodig om bubbels te produceren, maar niet zoveel dat het in de kom of het mondstuk spat.

PUBLICITE

Stap 2: Vul de kom

Als je tevreden bent met het waterniveau, toast je je favoriete cannabissoort en vul je het uiteinde van de kom van je bubbelpijp. Net als bij een gewone lepelpijp, moet je de pijp niet zo strak inpakken dat je moeite hebt om een goede luchtstroom te krijgen.

Stap 3: Verwarm het kruid

Als je bubbler een gat heeft voor de carburateur, plaats er dan een duim of vinger overheen. Houd de slang van de bubbler dicht bij je mond en steek, terwijl je met je longen begint te zuigen, een deel van de kom aan. Terwijl je blijft inhaleren, zal de rook van de bowl in het water stromen, waardoor er tonnen kleine belletjes ontstaan. Dit bubbelen koelt en filtert de rook.

Stap 4: Maak de kamer leeg

Als je klaar bent om te roken, haal je je duim of vinger uit de carburatieopening en gebruik je je longen om de kamer van je bubbelpijp leeg te maken.

Wat is het verschil tussen bubblers en bangs?
Grootte – Bubblers zijn veel kleiner dan traditionele waterpijpen, waardoor ze mobieler en handiger zijn.

PUBLICITE

Kom en steel – De meeste bongs gebruiken een kegelvormige kom die in en uit de steel schuift. De meeste bubblers hebben daarentegen geen aflopende steel en hebben een vaste kop die lijkt op die aan het uiteinde van een pijplepel.

Hoeveel water moet je in een bubbler doen?
De hoeveelheid water die je in je bubblerpijp doet, hangt af van de grootte van de kamer. Grotere waterkamers kunnen meer water bevatten dan kleinere waterkamers. Over het algemeen heb je echter niet zoveel water nodig om de juiste hoeveelheid waterfiltratie te krijgen. Voordat je het kruidenbakje vult, giet je eerst een kleine hoeveelheid water in de waterkamer.

Houd nu het stuk vast en geef het een flinke klap met je longen. Heb je genoeg water om een goede bubbelwerking te creëren? Is er genoeg water om de kom of het mondstuk buiten de waterkamer te laten spatten? Het doel is om een balans te vinden tussen de twee. Probeer net genoeg water te hebben om een goede bubbelactie te creëren, maar niet zoveel dat de kom of het mondstuk opspat.

Websites van partners

Koop de beste gefeminiseerde cannabiszaden van Original Sensible Seeds, inclusief hun vlaggenschip Bruce Banner #3.

Vind ons op logo Google NewsNewsEn elders :Newsweed FranceNewsweed ItaliaNewsweed EspañaNewsweed PortugalNewsweed Deutschland

Newsweed is de toonaangevende bron van legale cannabisinformatie in Europa - © Newsweed