Connect with us

Woordenlijst cannabis

Benedenstam

Een lang stuk glas dat dienst doet als verbindingsstuk tussen de kop en het lichaam van een waterpijp. De downstem zorgt voor een zuigende druk die de rook naar beneden trekt door het mondstuk terwijl je inhaleert. Hij kan worden verwijderd of aan de glazen kop worden bevestigd. Een diffuser downstem heeft een diffuser die de rook verlucht en zorgt voor een zachtere hit.

PUBLICITE

Wat is een downstem?
De downstem is een langwerpige buis die de bowl verbindt met de waterbron in een waterpijp.

Een downstem zorgt ervoor dat de cannabisrook soepel van de bowl naar de basis van de bong of waterpijp stroomt. Vanaf daar borrelt het water omhoog terwijl de gebruiker de hit inhaleert.

Wat is een downstem diffuser?
Een downstem diffuser is een aangepast type accessoire met open gleuven aan één uiteinde. De gleuven breken de rook op een andere manier dan een normale downstem, waardoor kleinere bubbels ontstaan en een koelend effect voor een zachtere hit.

Waar koop ik een downstem

?
Downstems en andere glazen accessoires kunnen online worden gekocht of overal waar cannabis accessoires worden verkocht.

PUBLICITE

Hoe verwijder je een vastzittende downstem

Als de downstem vastzit in je bong, probeer hem dan eerst uit te spoelen met koud water. Als dat niet lukt, kun je alcohol en een pincet gebruiken. Giet de alcohol in de buis en pak dan de dalende steel vast met de pincet om hem te verwijderen.

Hoe maak je een donssteel schoon?
Alcohol is ook handig om een downstem schoon te maken die verstopt is geraakt of gewoon opgeruimd moet worden. Verwijder eerst het bakje en vul het met alcohol en een lepel zout. Doe de kom dan in een plastic zak en dompel hem helemaal onder in de alcohol. Sluit de zak en laat hem een paar uur staan voordat je hem volledig afspoelt en droogt. Je donsstem is dan klaar voor gebruik.

Websites van partners

Koop de beste gefeminiseerde cannabiszaden van Original Sensible Seeds, inclusief hun vlaggenschip Bruce Banner #3.

Vind ons op logo Google NewsNewsEn elders :Newsweed FranceNewsweed ItaliaNewsweed EspañaNewsweed PortugalNewsweed Deutschland

Newsweed is de toonaangevende bron van legale cannabisinformatie in Europa - © Newsweed