Connect with us

Woordenlijst cannabis

E-nagel

Een e-nagel is een kwarts, keramisch of titanium oppervlak met temperatuurregeling. E-nagels worden gebruikt in combinatie met een dab rig, een apparaat dat wordt gebruikt voor dabbing.

PUBLICITE

Een e-nagel dab is een dab genomen met behulp van een e-nagel.

Veel gestelde vragen

Wat is een e-nagel

?
Een e-nagel is een dabapparaat dat is aangesloten op een controlebox die warmte afgeeft aan de nagel. Met het controlekastje kan de gebruiker de temperatuur van de e-nagel aanpassen door op een knop te drukken of aan een draaiknop te draaien. Gewone, niet-e-nagels worden verwarmd met een handlamp, die inconsistente resultaten kan geven. Temperatuurregeling biedt een meer gebalanceerde en consistente rookervaring.

Hoe gebruik je een e-nagel

?
Zoals elke nieuwe nagel, moet je een nieuwe e-nagel eerst goed voorbereiden om eventueel achtergebleven vuil of chemicaliën van het productieproces te verwijderen. Je wilt geen chemicaliën inademen of je eerste dabs verpesten met een metaalsmaak. Stel het apparaat vervolgens in op de optimale temperatuur voor het concentraat van je keuze en dab.

Wat is de temperatuur van een goede e-nagel?
De beste temperatuur varieert afhankelijk van het cannabisconcentraat en de effecten die je probeert te bereiken. In tegenstelling tot traditionele butaantoortsen en nagels, behoudt de e-nagel een constante temperatuur en koelt niet af na gebruik.

PUBLICITE

Soms ook wel e-rigs genoemd, kunnen e-nails temperaturen van 500°C bereiken in slechts enkele seconden. Een van de voordelen van nauwkeurige temperatuurregeling is de mogelijkheid om het juiste nummer te kiezen voor de verbinding waarin je het meest geïnteresseerd bent.

Wat is de beste e-nail voor dabs?
De beste e-nagel voor dab rig biedt de hoogste niveaus van temperatuurregeling en kan duur zijn. Investeren in een goede e-clou kan de moeite waard zijn voor iemand die graag cannabisconcentraten rookt met een optimale smaak en geen geld wil blijven uitgeven aan butaan voor draagbare fakkels.

De materialen van e-nagels zijn ook een factor om te overwegen. Titanium nagels zijn over het algemeen het duurzaamst, terwijl keramische nagels uitstekend warmte vasthouden en een langere dabbing-sessie mogelijk maken. Kwartsnagels worden snel warm en zijn perfect voor spontane dabs.

Websites van partners

Koop de beste gefeminiseerde cannabiszaden van Original Sensible Seeds, inclusief hun vlaggenschip Bruce Banner #3.

Vind ons op logo Google NewsNewsEn elders :Newsweed FranceNewsweed ItaliaNewsweed EspañaNewsweed PortugalNewsweed Deutschland

Newsweed is de toonaangevende bron van legale cannabisinformatie in Europa - © Newsweed