Connect with us

Woordenlijst cannabis

Rollen

Rolvellen zijn zeer dunne vellen papier die worden gebruikt om cannabis in te wikkelen bij het rollen van een joint. Vellen kunnen worden gemaakt van hennep, rijststro, houtpulp of linnen, en kunnen worden gebruikt om cannabis met de hand of machinaal te rollen.

PUBLICITE

Rolvellen worden meestal verkocht in kleine kartonnen verpakkingen. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten, meestal tussen de 70 en 110 millimeter lang, en kunnen gearomatiseerd zijn om de smaakervaring van de terpenen in cannabis te versterken.

Hoe vloei wordt gemaakt

Schrijfpapier wordt meestal van hout gemaakt, maar de meeste vloei wordt niet van hout gemaakt. De meeste vloei wordt gemaakt van vezels die niet van hout zijn, vaak van planten zoals hennep, vlas, rijststro en andere. Deze vezeltypes hebben de neiging langzamer te verbranden dan houtvezels, waardoor ze geschikter zijn voor verbranding.

Vloei wordt gemaakt door vezels te extraheren uit hennep, vlas en andere planten die langzamer verbranden dan de houtvezels waarvan de meeste andere vloeitjes worden gemaakt. De vezels worden geperst tot heel fijn papier. Onderweg worden de meeste vloei gecombineerd met chemicaliën – calciumcarbonaat, titaniumoxide, bleekmiddel, kleurstoffen en kaliumnitraat – om factoren als de kleur, brandsnelheid en smaak van het papier te beïnvloeden. Volledig natuurlijke vloeitjes worden steeds populairder.

Is vloei illegaal?
Nee, vloei is niet illegaal, maar afhankelijk van waar je woont, kan het wel illegaal zijn wat je in je vloei stopt.

PUBLICITE

Zijn hennep vloei vellen beter?
Elke vraag over welke types vloei beter zijn is een kwestie van persoonlijke voorkeur. Cannabisrokers die regelmatig joints en spliffs roken, hebben meestal hun eigen voorkeursrolletjes. Voorkeuren kunnen worden beïnvloed door hoe makkelijk een roker een bepaald type vloeitje vindt om mee te werken, de smaak van de rook, de brandkwaliteit van een bepaald type vloeitje, of andere subjectieve variabelen.

Veel cannabisgebruikers gebruiken graag hennepvloei omdat het de hele joint tot een cannabisproduct maakt. Naast vloeitjes gebruiken veel cannabisrokers ook graag tabaksbladeren om blunts te rollen en te roken.

Websites van partners

Koop de beste gefeminiseerde cannabiszaden van Original Sensible Seeds, inclusief hun vlaggenschip Bruce Banner #3.

Vind ons op logo Google NewsNewsEn elders :Newsweed FranceNewsweed ItaliaNewsweed EspañaNewsweed PortugalNewsweed Deutschland

Newsweed is de toonaangevende bron van legale cannabisinformatie in Europa - © Newsweed