Connect with us

Woordenlijst cannabis

Verstuiver

Het verwarmingselement van een vape-pen dat een cannabisconcentraat of e-vloeistof omzet in damp. De term “verstuiver” kan ook een algemene verwijzing zijn naar de eenheid die de verwarmingsspiralen en de lont bevat.

PUBLICITE

Er zijn verschillende soorten verstuivers, die variëren in efficiëntie en verschillende voor- en nadelen hebben. Bij druppeltipverstuivers moet je vaak druppels e-liquid gieten (ongeveer 3 druppels om de 3 trekjes), waardoor ze de reputatie hebben lastig te zijn en veel onderhoud vergen.

Wat is een verstuiver

?
In zeer algemene zin zijn verstuivers het deel van een vape pen dat de warmte genereert die nodig is om damp te creëren. In de context van cannabis hebben we het specifiek over een wietverstuiver.

Technisch gezien is er geen echt verschil tussen een gewone verstuiver en een wietverstuiver. Maar op een meer specifiek niveau wordt een wietverstuiver, zoals te verwachten valt, gedefinieerd door het voor de hand liggende feit dat het wordt gebruikt om een bepaalde vorm van cannabisproduct te verdampen, in tegenstelling tot een meer algemene e-vloeistof.

Om deze reden kun je wietverstuivers zien als componenten die zijn ontworpen om te werken als een THC-verstuiver, wat betekent dat een wietverstuiver damp creëert die THC bevat. Daarom helpt een wietverstuiver je high te worden, terwijl een verstuiver in een gewone vape pen, die THC-vrije e-liquid gebruikt, dat niet doet.

PUBLICITE

Steeds populairder worden THC-cartridges en vape-pennen. Deze apparaten gebruiken krachtige cannabisconcentraten in plaats van e-vloeistof om sterkere effecten te produceren. De technologie die in deze producten wordt gebruikt, wordt ook wel olieverstuiver genoemd en werkt op dezelfde manier als elke andere verstuiver: het cannabisconcentraat in de cartridge wordt verhit tot het punt waarop je gaat vapen.

Websites van partners

Koop de beste gefeminiseerde cannabiszaden van Original Sensible Seeds, inclusief hun vlaggenschip Bruce Banner #3.

Vind ons op logo Google NewsNewsEn elders :Newsweed FranceNewsweed ItaliaNewsweed EspañaNewsweed PortugalNewsweed Deutschland

Newsweed is de toonaangevende bron van legale cannabisinformatie in Europa - © Newsweed