Connect with us

Woordenlijst cannabis

Zelfdoorspoelend

Een eigenschap die de cannabisplant de mogelijkheid geeft om de bloeifase te beginnen en te eindigen afhankelijk van de leeftijd van de plant, zonder het aantal uren daglicht te verminderen. Autoflowering zaadkenmerken zijn vermoedelijk het resultaat van planten die Ruderalis genen bevatten.

PUBLICITE

Wat is autoflowering?

Autoflowering bij planten verwijst naar een automatische overgang van vegetatieve groei naar de bloeifase. Dit proces verschilt van dat van typische variëteiten die afhankelijk zijn van een specifieke fotoperiode met variabel licht en duisternis

Het autoflowering kweekproces is vrij snel en efficiënt, aangezien de planten in slechts 10 weken klaar kunnen zijn voor de oogst. Enkele van de meest voorkomende autoflowering variëteiten zijn Northern Light Automatic, Royal Bluematic en Easy Bud.

Voordelen en nadelen van autoflowering zaden

Een van de belangrijkste voordelen van autoflowering zaden is dat ze binnen enkele weken van zaadje tot oogst kunnen overgaan. Ze overleven in extreme klimaten, inclusief koude vorst, en kunnen zelfs meerdere oogsten in hetzelfde seizoen produceren. Aan de andere kant is een mogelijk nadeel van autoflowering zaden dat ze bloemen van mindere kwaliteit produceren en minder potent kunnen zijn dan andere soorten.

Waar koop ik autoflowering zaden

Autoflowering zaden zijn online verkrijgbaar of in cannabis zadenwinkels.

PUBLICITE

Websites van partners

Koop de beste gefeminiseerde cannabiszaden van Original Sensible Seeds, inclusief hun vlaggenschip Bruce Banner #3.

Vind ons op logo Google NewsNewsEn elders :Newsweed FranceNewsweed ItaliaNewsweed EspañaNewsweed PortugalNewsweed Deutschland

Newsweed is de toonaangevende bron van legale cannabisinformatie in Europa - © Newsweed