Connect with us

Producten en hoe ze te eten

Micro-consumptie van cannabis: de beste manier om het te gebruiken?

microdosering cannabis

Sommige cannabisgebruikers genieten ervan om steeds meer cannabis te roken, terwijl anderen zich richten op een nieuwe consumptietrend genaamd microdoseren of microconsumptie, een methode die gebruikers in staat stelt om hun consumptie te matigen door gedurende de dag kleine doses te nemen.

PUBLICITE

Het concept van microdoseren is eenvoudig: in plaats van genoeg THC te consumeren om Venus te bereiken in minder dan twee, doen consumenten het met 3 tot 10 milligram. Dat is genoeg om de effecten van THC te ervaren zonder de nadelen zoals mogelijke paranoia of foncedalle. Deze praktijk is wijdverspreid in landen waar cannabis op de een of andere manier legaal is en waar consumenten weten wat ze kopen en in welke dosering. Microdosering is vooral geschikt voor therapeutisch gebruik van cannabis.

Wat voor sommigen als een kleine dosis wordt beschouwd, is dat niet noodzakelijkerwijs voor anderen. De essentie van microdosering is het vinden van de perfecte ‘buzz’ voor elke consument, d.w.z. de kleinst mogelijke hoeveelheid die nog steeds een medisch effect geeft.

Dr. Duston Sulak, een arts die met veel medicinale cannabispatiënten heeft gewerkt in de staat Maine, vertelde aan Rolling Stones dat hij een systeem heeft ontwikkeld om mensen te helpen hun optimale microdosis te vinden.

“Onthoud je 2 dagen van cannabis. Consumeer op de derde dag één milligram THC en één milligram CBD, bij voorkeur in tinctuur of olie die een nauwkeurige meting mogelijk maken. Stel jezelf voor het consumeren 3 vragen en beantwoord ze met een score tussen 0 en 10: adem je gemakkelijk, voelt je lichaam kalm en comfortabel aan en voel je je in staat om oprecht te glimlachen, gelukkig en dankbaar te zijn?”.

PUBLICITE

Als de patiënt niets voelde, verhoogde Dr. Sulak de dosis met één milligram en herhaalde dezelfde procedure op de volgende dagen. Als de patiënt een verschil voelde na het innemen van het medicijn, werd de minimale effectieve dosis gevonden.

Sommige fabrikanten van ruimtevoedsel zoals Défoncé Chocolatier hebben de waarde van microdosering duidelijk begrepen en bieden hun producten nu in verschillende doseringen aan, afhankelijk van wat de consument zoekt.

Aanbieders van microdosering wijzen er echter op dat iedereen anders is als het aankomt op THC- en/of CBD-doseringen. De basisregel is om laag te beginnen, niet meer dan 10 mg, op een volle maag en zonder alcohol, en 2 uur te wachten voordat je meer cannabinoïden inneemt.

Websites van partners

Koop de beste gefeminiseerde cannabiszaden van Original Sensible Seeds, inclusief hun vlaggenschip Bruce Banner #3.

Vind ons op logo Google NewsNewsEn elders :Newsweed FranceNewsweed ItaliaNewsweed EspañaNewsweed PortugalNewsweed Deutschland

Newsweed is de toonaangevende bron van legale cannabisinformatie in Europa - © Newsweed