Connect with us

Woordenlijst cannabis

Erfstuk

Cannabis Erfstuk

heirloom cannabissoorten zijn cannabissoorten waarvan de zaden of genetica bewaard zijn gebleven en van generatie op generatie zijn doorgegeven. heirloom-rassen verschillen van landrassen doordat ze van hun plaats van herkomst zijn meegenomen en door mensen in een nieuwe omgeving zijn gekweekt.

PUBLICITE

“Ik geef veel de voorkeur aan de genetica van een oude heirloom boven die van een moderne hybride”.

Wat is een heirloom ras?
Een heirloom soort is een cannabissoort die wordt gekweekt op een locatie die geografisch verschilt van de plaats van herkomst, en waarvan de genetica gedurende een lange periode bewaard is gebleven, vaak al generaties of langer.

Ouderwetse variëteiten zijn niet gekruist en vertonen over het algemeen pure indica of sativa plantkenmerken in plaats van een kruising van de twee. Heirloom variëteiten zijn niet genetisch gemanipuleerd en zijn bedoeld om openlijk bestoven te worden zonder directe menselijke tussenkomst.

Zijn heirloomvariëteiten en lokale variëteiten hetzelfde?
Nee, landrassen zijn wilde cannabisvariëteiten die over de hele wereld groeien zonder menselijk contact, en daarom hun genetica en eigenschappen behouden die specifiek zijn voor die omgeving.

PUBLICITE

heirlooms hebben geen genetische kruising of specifieke bestuiving ondergaan, maar zijn van hun plaats van herkomst meegenomen en door mensen in een nieuwe omgeving gekweekt, waardoor ze kunnen veranderen. heirloom-rassen zijn lokale rassen die in een niet-inheemse omgeving zijn gekweekt.

Websites van partners

Koop de beste gefeminiseerde cannabiszaden van Original Sensible Seeds, inclusief hun vlaggenschip Bruce Banner #3.

Vind ons op logo Google NewsNewsEn elders :Newsweed FranceNewsweed ItaliaNewsweed EspañaNewsweed PortugalNewsweed Deutschland

Newsweed is de toonaangevende bron van legale cannabisinformatie in Europa - © Newsweed